Denne agurksalat passer sammen med en masse andre retter. fx rosmarinkyllingen.
Jeg har nemlig tit spist den sammen med andre retter.
Agurksalaten er meget nemmere at lave med et mandolinjern men der kan selfølgelig godt bruges en kniv
Nå men her er opskriften.
Til 6 personer:
Agurker: 2
Frisk skrællet ingefær: 35g
Rørsukker: 100g
Æblecidereddike: 1dl
Vand: 1dl
Havsalt: 1spsk
Man starter med at snitte agurkerene papirtyndt med enten en kniv eller et mandolinjern.
Læg dem op i en skål når færdige.
Tag den frisk skrellet ingefær, og lav det endnu tyndere end en tændstik.
når de er hakkede kommes de op i en gryde.
Put alle tingene bortset fra agurkerne op i en gryde.
Bring gryden i kog i 5 minutter. så skal det afkøles til stuetempratur.
efter skal væsken hældes op i skålen med agurksalaten.
Lad det stå i mindst en ½ time i køleskabet, så agurkerne kan optage saften.
Salaten serveres kold.
God appetit
Jeg har nemlig tit spist den sammen med andre retter.
Agurksalaten er meget nemmere at lave med et mandolinjern men der kan selfølgelig godt bruges en kniv Nå men her er opskriften.
Til 6 personer:
Agurker: 2
Frisk skrællet ingefær: 35g
Rørsukker: 100g
Æblecidereddike: 1dl
Vand: 1dl
Havsalt: 1spsk
Man starter med at snitte agurkerene papirtyndt med enten en kniv eller et mandolinjern.
Læg dem op i en skål når færdige.
Tag den frisk skrellet ingefær, og lav det endnu tyndere end en tændstik.
når de er hakkede kommes de op i en gryde.
Put alle tingene bortset fra agurkerne op i en gryde.
Bring gryden i kog i 5 minutter. så skal det afkøles til stuetempratur.
efter skal væsken hældes op i skålen med agurksalaten.
Lad det stå i mindst en ½ time i køleskabet, så agurkerne kan optage saften.
Salaten serveres kold.
God appetit
wadax, ej ser godt ud XD
SvarSlet