Denne ret er min livret, fordi jeg syntes den har en perfekt balance mellem kylling og krydderi. den serveres bedst med jasmin eller basmati ris.
Denne opskrift er fra en dame der hedder Kille Enna og der står man skal huske at udnytte den.
Hovedret 3-4 personer:
Opbundet kylling: 1
Havsalt: 1 tsk
Friskkværnet sort peber
Frisk finhakket rosmarin: 2 spsk
Dansk honing: 3 spsk
koldpresset olivenolie
Kyllingen
I en stenmorter stødes der havsalt, friskkværnet sort peber og rosmarin.
Stød indil det har en næsten pulver konsistens.
find en skål og put blandingen i. put så honningen i og bland rundt.
Tag kyllingen og skær og fordel den som du nu kan/har lyst til.
put kyllingen i en lidt dyb bradepande.
Tag en madpencel og stryg rosmarin/honning blandingen på kyllingens skind/kød.
smør indtil al blandingen er brugt. put i ovnen på 170 grader i 45 min - 1 time.
Server sammen med ris, og sørg for at bruge sovsen i bunden af badepanden og evt soya
sovs.
God apetit
Denne opskrift er fra en dame der hedder Kille Enna og der står man skal huske at udnytte den.
Hovedret 3-4 personer:Opbundet kylling: 1
Havsalt: 1 tsk
Friskkværnet sort peber
Frisk finhakket rosmarin: 2 spsk
Dansk honing: 3 spsk
koldpresset olivenolie
Kyllingen
I en stenmorter stødes der havsalt, friskkværnet sort peber og rosmarin.
Stød indil det har en næsten pulver konsistens.
find en skål og put blandingen i. put så honningen i og bland rundt.
Tag kyllingen og skær og fordel den som du nu kan/har lyst til.
put kyllingen i en lidt dyb bradepande.
Tag en madpencel og stryg rosmarin/honning blandingen på kyllingens skind/kød.
smør indtil al blandingen er brugt. put i ovnen på 170 grader i 45 min - 1 time.
Server sammen med ris, og sørg for at bruge sovsen i bunden af badepanden og evt soya
sovs.
God apetit
Kommentarer
Send en kommentar